youtube facebook
Butikken
MMA Boxing Kick-Boxing Thai Boxing

Beskeder til Børn

Thaiboksning og kung fu for børn er fremragende sportsalternativer til fodbold, basketball, håndbold, osv.

Aktive og ambitiøse børn vil blive instrueret i at overskue og overvinde modstand fra en tidlig alder.

Vores instruktører har mere end 20 års erfaring med børneundervisning og vil hjælpe med at finde skjulte potentialer i dit barn, og ligeledes oplære børnene i mod og vedholdenhed. Timerne består af både fysisk og mental træning, hvilket stimulerer hårdt arbejde og tankevirksomhed.

Det er vigtigt for os at understrege, at børn aldrig vil blive tvunget til at kæmpe mod hinanden. Først ved både forældrenes og instruktørernes samtykke kan børn få lov at kæmpe.

Skulle du have spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.

MMA Boxing Kick-Boxing Thai Boxing Kung fu Arhus

Beskeder til Kvinder

The Colosseum er et fremragende sted at motionere, da vores hold er baseret på både mental og hård, fysisk træning.

Denne kombination hjælper med at forbrænde kalorier hurtigere end noget fitnessprogram.

Motionstræning med indlagte kampteknikker hjælper ikke kun med hurtigt at komme i form, men også med at opbygge selvtillid og kendskab til vigtige selvforsvarsteknikker.

Skulle du have spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.

OBS til Forældre

 • Træningen er for børn på 6 til 14 år.
 • Alle deltagere skal møde mindst 10 minutter før træningen begynder.
 • Træningstøj skal kunne tillade hurtige bevægelser (t-shirt, shorts, osv.).
 • Fodtøj er enten lyse indendørssko eller bare fødder.
Læse mere

OBS til Kvinder

 • Tidligere træning er ikke nødvendig.
 • Alle deltagere skal møde mindst 10 minutter før træningen begynder.
 • Træningstøj skal kunne tillade hurtige bevægelser (t-shirt, shorts, osv.).
 • Fodtøj er enten lyse indendørssko eller bare fødder.
Læse mere

Aktiviteter

The Colosseum tilbyder en lang række af aktiviteter for alle aldre og køn. Vi er meget stolte af vores børnehold i thai boxing og kung fu. Vi har også kickboxing for kvinder, hvor der bliver trænet hårdt.

Kung Fu

Boksning

MMA

Thai Boxing

Børnehold

>
Kung Fu
 • Kung Fu Toa er en klassisk form for kampsport som er en fusion mellem dynamisk yoga og traditionel kung fu. Den indeholder flere kampmetoder såsom:
  • Klassisk kung fu
  • Dyrestilarter
  • Våbenkamp
  • Selvforsvar m.m.

  Selve træningen indeholder fysiske øvelser såvel som mental træning og disciplin. Vores programmer indeholder træning i styrke, udholdenhed, basale teknikker, klassisk kamp, forme, dyrestil, fri kamp m.m. Vi har et specielt Avanceret Kung Fu hold, som vi er meget stolte af. I galleriet kan du se billeder af holdet samt billeder af bl.a. træneren og klubbens ejer.

Kick Boxing
 • I kickboxing, som er en full contact sport, kan man også tage "low kick" til brug. I kickboxing uden low kick er det kun tilladt at slå og sparke mod overkroppen. I Kung Fu Toa Center underviser vi i begge typer. Træningen bygger på følgende:
  • Workout
  • Konditionstræning
  • Teknik
  • Full contact kamp

  Kickboxing er for dig som vil opbygge din fysik, få afløb for dine agressioner, få større selvtillid, bedre mental velvære og møde en masse flinke mennesker.

MMA

MMA (Mixed Martial Arts) er en kampsport der, som navnet antyder, blander elementer fra andre stilarter som Muay Thai, brydning og Brasiliansk Jiu-Jitsu (BJJ). Det er en hård træningsstil som udfordrer den enkeltes udholdenhed, styrke og hurtighed. Da sporten kombinerer forskellige stilarter gælder det samme for regelsættet der både tillader kamp i stående stilling med slag, spark og kast, men også liggende kamp på gulvet hvor ledlåse og stranguleringer anvendes. MMA kan trænes af alle, nybegynder som øvet, men er mest udbytterig hvis du i forvejen har kendskab til kampsport. Har du ikke kendskab til kampsport andre steder fra, skal dette ikke være en hindring for dig hvis du har lyst til prøve kræfter med MMA. Kom ned og vær med og få dig en snak med en af trænerne hvis du har spørgsmål.

Thai Boxing

Thai boxing, også kendt som Muay Thai Boxing, stammer fra Thailand og ligner på mange områder kickboxing. Men i denne kampsport er det også tilladt at bruge knæ og albuer. I Thai boxing lægges der meget vægt på "low kicks", hvilket betyder at vi i træningen bruger meget tid på at hærde skinnebenene. På den måde kan man bedre udføre kraftfulde spark, samt modtage og blokere disse fra modstanderen. For at hærde benene på bedst mulig måde er der i træningslokalet tradition for at have shorts på frem for træningsbukser. Disse giver også bedre bevægelsesfrihed.

Kung Fu Børnehold

På børneholdet undervises der i basale Kung Fu teknikker, hvor barnet bl.a. vil udvikle sin koncentrationsevne, balance og motoriske færdigheder. Der lægges stor vægt på barnets selvudvikling og forståelse af teknikkerne. Vi arbejder desuden med deres smidighed og koordination. Kung Fu er ideelt for børn med rolige temperamenter, men kan omvendt også hjælpe børn med uro i sindet til at finde ro. Vi kræver dog ikke for meget af børnene, da meget af Kung Fu’en indlæres gennem leg, og den bagvedliggende viden er omfattende, stor og indviklet. Derfor sørger vi for at indlæringen er visuel for børnene, så det ikke bliver en teori time. Vi kræver dog god disciplin og gensidig respekt mellem børnene og trænerne. Til træningen bliver børnene undervist i: spark, slag, angrebskombinationer, forsvarskombinationer, udstrækning, balanceøvelser, mild styrketræning, selvforsvar og meget mere. Når børnene opnår et højere niveau og bliver ældre vil øvelserne ændre sig. Jo større de bliver, jo mere kan vi lave konditionstræning, styrketræning, kamp, dyrestil, våbenkamp mm.